Markedstorget > Bedrift > Scanvaegt Systems AS
Markedstorget bedrift

Scanvaegt Systems AS

Om oss

Scanvaegt Systems er markedsledende skandinavisk leverandør av høyteknologiske løsninger til veiing, registrering, datainnsamling og kontroll, som gjør arbeidsoppgavene lettere og øker lønnsomheten hos både private og offentlige virksomheter.

Scanvaegt Systems er en sterk partner for bedrifter som ønsker å forbedre effektiviteten og skape større inntjening.

Som en av bransjens mest erfarne leverandører har Scanvaegt Systems i flere tiår levert bransjespesifikke, innovative løsninger til miljøsektoren, gjenvinningsindustrien, entreprenørbransjen, energisektoren, råstoffindustrien, gjenvinningsstasjoner, jordbruk og andre næringer. Løsningene er skalerbare og omfatter både maskinvare, programvare, service og rådgivning.

Med egne utviklingsavdelinger for programvare og maskinvare rår Scanvaegt Systems over kompetente spesialister med bred kunnskap om bransjen – og kan dermed designe den optimale løsningen som styrker kundenes virksomhet.

Et tett samarbeid mellom våre skandinaviske datterselskaper og serviceavdelinger gjør at vi kan tilby hjelp på tvers av landegrensene og yte service til kundene våre, som opererer internasjonalt med avdelinger i flere land.

Kategorier
Kontaktinfo
Telefon:
+47 966 46 700
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Vestvollveien 32 g
2019 Skedsmokorset
Kontaktpersoner
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.