Markedstorget > Bedrift > Alles Miljø AS
Markedstorget bedrift

Alles Miljø AS

Alles Miljø AS ble etablert i 1998 med formål om å levere løsninger for avfall og gjenvinning til bedrifter, kommuner og annet næringsliv i Norge. Vi streber etter å levere løsninger som er fremtidsrettede, miljøvennlige og økonomiske. Kildesortering og komprimering er svaret på fremtidens avfallsbehandling, og ved å velge riktig utstyr kan man oppnå en effektiv og økonomisk håndtering av avfallet.

Alles Miljø er bygget opp etter stein-for-stein prinsippet og fornøyde kunder har ført oss dit vi er i dag. 19 personer har sitt daglige arbeid hos oss og vi er blant de største leverandørene i Norge på avfallsløsninger. Omsetningen for 2018 var på 72,2 millioner og i 2019 skal vi nå 92,5 millioner.

Fornøyde kunder
Vårt mål er å levere riktig løsning til rett pris. Dette er vår viktigste og beste markedsføring og referanselisten vår har derfor gjennom årene blitt lang. Vi er stolte av vår referanseliste og sender den gjerne ut på forespørsel; også hvis du ønsker spesifikk informasjon om en kunde i din bransje.

Egen serviceavdeling
Alles Miljø As har egen serviceavdeling som består av seks personer; serviceleder og fem serviceteknikere. Dette er vår viktigste ressurs da vi vet at du som kunde er avhengig av å få den hjelpen du trenger. Vi oppfordrer våre kunder til å opprette serviceavtale. Vårt komplette delelager og verksted gjør oss i stand til å skaffe reservedeler så raskt som mulig.

Gode finansieringsløsninger
Finansiering er et viktig element i våre totalløsninger for avfallshåndtering. Du kan selvfølgelig kjøpe utstyret, men stadig flere benytter seg av vårt unike leietilbud gjennom vårt eget selskap Alles Utleie. Dette gjør oss i stand til å tilby markedets laveste leiepriser og avtaler som følger våre kunders behov. Vi tilbyr også leasing gjennom vår partner Siemens Finans.

Sentral beliggenhet
Hovedkontoret til Alles Miljø AS ligger i Stokke i Vestfold, med nærhet til både E18 og Torp Lufthavn. Dette gjør vår plassering gunstig med tanke på kommunikasjon. Vi har ellers samarbeidspartnere og forhandlere i hele landet.

Kategorier
Kontaktinfo
Telefon:
047 948 00 982
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Sundlandveien 4
3161 Stokke
Kontaktpersoner
Lars Hogsrød
Daglig leder
Mobil: +47 412 54 472
Epost: lars@alles.no
Line Hoksrød Larsen
Salgs og markedskoordinator
Mobil: +47 901 32 626
Epost: line@alles.no
Stikkord
Produkter/tjenester i Markedstorget
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.