Markedstorget > Bedrift > Accon AS
Markedstorget bedrift

Accon AS

Accon Group er den ledende leverandøren av bulkemballasje til industri i Norden. Med over 30 års erfaring, har Accons hovedfokus alltid vært på å være en pålitelig forretningspartner som tilbyr intelligente emballasje- og materialhåndterings løsninger.

Vi tilbyr tjenester, løsninger, og produkter for et bredt spekter av industrier, som næringsmiddelindustrien, landbruksindustrien, legemiddelindustrien, miljø- og gjenbruksindustrien, samt for transport og logistikk. Accon tilbyr sine kunder innovative og bærekraftige løsninger.

Vårt slagord “We can handle it” referer til kjernen i Accons verdigrunnlag: å kunne tilby kvalitetssikrede og bærekraftige løsninger og ved å vektlegge langsiktige kundeforhold. Vi tror på at ved å kombinere økonomisk vekst med fokus på miljø og samfunn, kan vi oppnå en bærekraftig måte å føre forretninger på.

Accons servicekonsept er basert på kunderådgiving gjennom alle ledd; før, under og etter gjennomføringen av et prosjekt. Gjennom nøye utført arbeid sikrer våre erfarne prosjektledere at din bedrift får den optimale løsningen.

Vårt hovedfokus ligger på Norden, vi har kontorer i alle nordiske land og produksjons-fasiliteter i Finland og Estland. Accons globale fotavtrykk gjør at vi kan følge våre kunder enten direkte eller via partnere til hvor enn de utretter sine forretninger. I dag er Accon et vellykket internasjonalt firma som kan tilby ledende emballasjeløsninger for nesten enhver organisasjon og industri.

Accon AS er en del av Accon Group og holder til i  Wirgenesvei 17 på Barkåker næringspark, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum og ca. 1 time fra Oslo med bil. Her finner du både administrasjon og lager.

 

Kommersiell knapp

 

Kategorier
Kontaktinfo
Telefon:
+47 33 35 93 00
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Wirgenesvei 17
3157 Barkåker
Kontaktpersoner
Tobias Holmen Johansen
Key Account Manager
Mobil: +47 960 03 728
Epost: tobias@accon.no
Stikkord
Produkter/tjenester i Markedstorget
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.